Hlavná Vzťahy Floriana Lima

Floriana Lima

Váš Horoskop Na Zajtra

Floriana Lima4760. miesto -1175Vek 38 rokov Zodiac Baran Vzťahy 1 spolu

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Floriana Lima možno slobodná.








Vzťahy

Floriana Lima bola vo vzťahu s Casey Affleck(2016).



O

Floriana Lima je 38-ročná americká herečka. Narodila sa 26. marca 1983 v Cincinnati v americkom štáte Ohio. Je známa filmom Chudák Paul, Supergirl (televízny seriál). Jej znamenie zverokruhu je Baran.






Floriana Lima bola v zápase na obrazovke s Chyler Leighovou Super dievča (2015).



Floriana Lima je členom nasledujúcich zoznamov: 1981 narodení, absolventi Ohio State University a Američania írskeho pôvodu.

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Floriana Lima! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.



Štatistika vzťahov

TypCelkomNajdlhšiePriemernáNajkratšia
Zoznamka14 roky, 7 mesiacov--
Celkom14 roky, 7 mesiacov--

Detaily

Krstné menoFloriána
Priezviskovápno
Celé meno pri narodeníFloriana Lima
Vek38 rokov
Narodeniny26.03.1983
RodiskoCincinnati, Ohio, USA
Výška163 cm
Váha52 libier
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Tmavá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Znamenia zverokruhuBaran
SexualitaRovno
EtnicitaMnohonárodnostný
NárodnosťAmerický
UniverzityKomunikácia na Ohio State University
Text povolaniaHerečka
ZamestnanieHerečka
Nárok na slávuChudák Paul, Supergirl (TV seriál)
Roky aktívne2008 – súčasnosť
Talentová agentúra (napr. Modeling)Priemysel Entertainment Productions LLC (LA)
Poprsie (palce)3. 4
Veľkosť šálkyB
Pás (palce)2. 3
Boky (palce)33
Veľkosť topánky8 (USA), 40 (EÚ), 6,5 (Spojené kráľovstvo), 250 (J)
Oficiálne webové stránkytwitter.com/florianalima?lang=sk, www.instagram.com/florianalima/?hl=sk

Floriana Lima (narodená 26. marca 1981) je americká herečka. Zahrala si Maggie Sawyerovú v The CW's Supergirl.

Viac o Floriane Lime Menej o Floriane Lima

Zoznamka História

Mriežka Zoznam Tabuľka
#PartnerTypŠtartKoniecDĺžka
1Casey AffleckVzťah17. októbra 201617. októbra 2016-
Casey Affleck #1

Casey Affleck

2016

Floriana Lima je v dlhodobom vzťahu ...[zobraziť pár] #1

Casey Affleck

2016

Floriana Lima a Casey Affleck mali vzťah od 17. októbra 2016 do 17. októbra 2016.

ZmerajteVýsledokZverokruh100%čínsky horoskop100%Výška55%Vek69%'> Kompatibilita 81% pohľadový vzťah

Porovnanie partnerov

názovVekZverokruhZamestnanieNárodnosť
Floriana Lima38 BaranHerečka
Americký
Casey AffleckŠtyri, päť LevHerec
Americký

Fotogaléria

Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Chyler Leigh ako Alex Danvers v Supergirl - v zákulisí Supergirl S03E05 Supergirl S03E05 Supergirl S03E03

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Milión maličkostí2018Darcy CooperTelevízna šou
The Punisher2017Krista DumontTelevízna šou
Rodina2016Bridey CruzTelevízna šou
Smrtonosná zbraň2016Miranda RiggsTelevízna šou
Vernosť2015.Michelle PradoTelevízna šou
Super dievča2015.Maggie SawyerTelevízna šou
Zamračené so šancou na lásku2015.FranTelevízny film
Mob Doctor2012Sestra Rosa 'Ro' Quintero, sestra Rosa QuinteroTelevízna šou
Deväť životov Chloe King2011Lilah MontieroTelevízna šou
Franklin & Bash2011AmeliaTelevízna šou
Havaj päť-02010Allison HutchinsTelevízna šou
Glory Daze2010MajaTelevízna šou
Králi v noci2010AmandaTelevízny film
Melrose Place2009CarlaTelevízna šou
Na očiach2008Robin CusatoTelevízna šou
Terminátor: Kroniky Sarah Connorovej2008FrannyTelevízna šou
Privilegovaný2008Pekný barmanTelevízna šou
Môj najhorší nepriateľ2008Žena Janus TechTelevízna šou
Chudák Paul2008AlžbetyTelevízna šou
Psych2006LáskaTelevízna šou
Duch Whisperer2005Žena spoluvydTelevízna šou
Ako som spoznal vašu matku2005HaleyTelevízna šou
House M.D.2004GabriellaTelevízna šou
CSI: Vyšetrovanie kriminálnej scény2000Keri TorresTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Zhody na obrazovke

  • Chyler Leigh a Floriana LimaChyler Leigh
    • Super dievča
      2015.
    [zobraziť zhodu]





Zaujímavé Články

Kompenzácia Za Znamenie Zverokruhu
Celebrity Nahraditeľnosti C

Zistite Kompatibilitu Znamením Zverokruhu

Redakcia Choice

Denný horoskop Býka na stredu 31. januára 2024
Denný horoskop Býka na stredu 31. januára 2024
Denný horoskop Býka na stredu 31. januára 2024 V oblastiach Japonska a Škótska, ktoré inštalovali modré pouličné osvetlenie, bol pozorovaný pokles počtu samovrážd a kriminality. vy
Denný horoskop Baran na stredu 21.2.2024
Denný horoskop Baran na stredu 21.2.2024
Denný horoskop Baran na stredu, 21. februára 2024, Pokúšate sa vytvárať nové príležitosti, ale stále vás drží niečo z minulosti. Tak pripravený, ako len môžete
Léa Seydoux
Léa Seydoux
28. mája 2021 ... Správy Léa Seydouxa, klebety, fotografie Léy Seydouxovej, životopis, zoznam priateľov Léa Seydouxa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Léa Seydoux. História datovania Léa Seydouxa, 2021, 2020, zoznam vzťahov Léa Seydouxa.
Najdesivejšie japonské príšery a démoni (a príbehy za nimi)
Najdesivejšie japonské príšery a démoni (a príbehy za nimi)
Japonská tradícia je plná yokai, nadprirodzených bytostí, ktoré majú veľa podôb. Títo tvorovia - nazývajte ich démoni - môžu byť príšery, duchovia alebo ...
15 memov o Rinovi z Naruta, ktoré nás rozosmejú
15 memov o Rinovi z Naruta, ktoré nás rozosmejú
Aj keď je Rin Nohara postavou z minulosti, v sérii Naruto stále hrá obrovskú úlohu. Pre jedného, ​​štvrtého ...
Divný Yankovic a Suzanne Krajewski
Divný Yankovic a Suzanne Krajewski
28. mája 2021 ... Podivné fotografie, správy a klebety Yankovic a Suzanne Krajewski. Zistite viac o ...
Jacques Destoop
Jacques Destoop
28. mája 2021 ... Novinky, klebety, fotografie Jacquesa Destoopa, životopis, zoznam priateľiek Jacquesa Destoopa 2016. História vzťahov. Zoznam vzťahov Jacques Destoop. Jacques Destoop zoznamka história, 2021, 2020, zoznam vzťahov Jacques Destoop.