Hlavná Zoznamka Ryôko Yonekura

Ryôko Yonekura

Váš Horoskop Na Zajtra

Ryôko YonekuraVek 45 rokov Zodiac Lev

S kým momentálne chodí?

Podľa našich záznamov je Ryôko Yonekura možno slobodný.








Vzťahy

Pre Ryôko Yonekura nemáme žiadne záznamy o minulých vzťahoch.



O

Ryôko Yonekura je 45-ročná japonská herečka narodená 1. augusta 1975 v Jokohame v Japonsku. Jej znamenie zverokruhu je Lev






Ryôko Yonekura je členom nasledujúcich zoznamov: narodenia 1975, japonskí herci a pahýly japonských hercov.



kto je s Shailene Woodleyovou

Prispieť

Pomôžte nám vybudovať náš profil Ryôko Yonekura! Prihlásiť sa pridať informácie, obrázky a vzťahy, zapojiť sa do diskusií a získať uznanie za svoje príspevky.

Detaily

Krstné menoRyoko
PriezviskoYonekura
Alternatívny názovRyôko Yonekura
Vek45 rokov
Narodeniny1. augusta 1975
RodiskoJokohama, Japonsko
Výška5 '6¼' (168 cm)
StavaťŠtíhla
Farba očíHnedá - Svetlá
Farba vlasovHnedá - Tmavá
Znamenia zverokruhuLev
EtnicitaÁzijské
NárodnosťJapončina
Text povolaniaHerečka, Modelka
ZamestnanieHerečka
Roky aktívne1993–, 1993 – súčasnosť
Poprsie (palce)33
Veľkosť šálkyB
Pás (palce)2. 3
Boky (palce)33
Veľkosť oblečenia8
Oficiálne webové stránkyhttp://www.oscarpro.co.jp/#/profile/entry/262, https://desafio-net.jp/en/

Ryoko Yonekura (米 倉 涼子, narodená 1. augusta 1975 v prefektúre Kanagawa) je japonská herečka a bývalá modelka, ktorá je známa predovšetkým z role v japonskej lekárskej dráme Doctor-X: Chirurg Michiko Daimon.



Viac o Ryôko Yonekura Menej o Ryôko Yonekura

Fotogaléria

Avengers: Age of Ultron (2015) Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura Ryoko Yonekura

Filmografia

FilmRokPostavaTyp
Giwaku2019Sahara TakakoTelevízny film
Právne V ~ Moto Bengoshi Takanashi Shôko2018Shôko TakanashiTelevízna šou
Doktor X: Gekai Daimon Michiko Special2016Michiko DaimonTelevízny film
Kagerô ezu2016Televízny film
Kaseifu wa mita!2015NobukoTelevízny film
Kaseifu wa mita!2014Nobuko sawaguchiTelevízny film
Diaľnica: Soshiki Hanzai Taisakuka Yagami Eiko2014Eiko YagamiTelevízny film
Tsuyoki ari2014Televízny film
35-ročný študent strednej školy2013Baba AyakoTelevízna šou
Matsumoto Seichô no Atsui kûki2012NobukoTelevízny film
Doktor X ~ Gekai Daimon Michiko ~2012Daimon Michiko, Dr. Michiko Daimon, Michiko DaimonTelevízna šou
Nasake no onna: Špeciálne2012Televízny film
HUNTER ~ Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi ~2011Isaka Rei, Rei IsakaTelevízna šou
Kôshônin: Film - Taimu rimitto kôdo 10 000 m bez zunôsen2010Reiko UsakiFilm
Nasake no onna --kokuzeikyoku sasatsukan2010MatsukoTelevízna šou
Koshonin2008Reiko, Reiko UsagiTelevízna šou
Čerešňový sad: kvitnúce2008Shino WakamatsuFilm
Kôri no hana2008KyokoTelevízna šou
Rodič príšery2008Itsuki TakamuraTelevízna šou
Warui yatsura2007Toyomi TerashimaTelevízna šou
Milovník cez rameno2007Televízna šou
Fushin, žiadny toki2006Michiko AsaiTelevízna šou
Kemonomichi2006TamikoTelevízna šou
Nezu žiadny zákaz2005Pohrebný hosťFilm
Haru do Natsu2005Mladý Haru TakakuraTelevízna šou
Nyokei kazoku2005Fumino HamadaTelevízna šou
Onna no ichidaiki2005Haruko SugimuraTelevízna šou
Kurokawa žiadny špeciál: Shiroi yami2005Motoko HaragučiTelevízny film
Kurokawa žiadny techou2004Motoko HaragučiTelevízna šou
Okusama wa majo2004Arisa MatsuiTelevízna šou
Musashi2003OtsuTelevízna šou
Pekné dievčatá2002Ayumi KuraiTelevízna šou
Ai to seishun no takarazuka --koi yorimo inochi yorimo2002Televízna šou
Seikei bijin.2002Honami SaotomeTelevízna šou
Revolúcia lásky2001Mariko EndouTelevízna šou
Hikon kazoku2001Hikaru MatobaTelevízna šou
Danball House Girl2001Film
Rovné správy2000Yuka IchinoTelevízna šou
Hatachi no kekkon2000RankoTelevízna šou
Tenki yohô no koibito2000Ikuko SudoTelevízna šou
Shinchan1992Michiko DaimonTelevízna šou
Zobraziť viac Zobraziť menej

Diskusie






Zaujímavé Články

Kompenzácia Za Znamenie Zverokruhu
Celebrity Nahraditeľnosti C

Zistite Kompatibilitu Znamením Zverokruhu